Retourneren

Product retourneren

Mocht je niet geheel tevreden zijn, dan heb je de mogelijkheid om binnen 14 dagen het online bestelde meubel of accessoire te retourneren. Vul hiervoor het retourformulier in op de klantenservice pagina. Vermeld hierbij het ordernummer, artikelnummer en de reden van retour. Afhankelijk van de grootte van het bestelde product, kan je het zelf brengen naar Kennis Interieur in Bladel, retour sturen via PostNL of afspreken dat wij het product bij je komen ophalen. De kosten voor de retourverzending zijn de klant.

Voorwaarden retourneren

Twijfel je over je online aankoop of ben je toch niet helemaal tevreden? Tot 14 dagen na de dag dat je de aankoop hebt ontvangen heb je de mogelijkheid om de aankoop ongedaan te maken. Maar hier zijn wel een aantal spelregels aan verbonden.

Retourneer de artikelen inclusief alle toebehoren, ongebruikt en zo veel mogelijk in de originele verpakking.

Is een product toch vervuild of beschadigd dan beoordelen onze specialisten of er een waardevermindering wordt gerekend voor de beschadiging of vervuiling.

Indien het product in gebruik is genomen en binnen 14 dagen een gebrek ontstaan behouden we het recht op herstel. Nadat je jouw bestelling hebt ontvangen, heb je 14 dagen de tijd om deze te herroepen. Na het moment van herroeping dien je de producten binnen 14 dagen te retourneren.

Bij kleinere pakketten is het mogelijk deze met de post naar ons retour te sturen, bijvoorbeeld met PostNL. Gebruik hiervoor ons adres
Fabrieksweg 3 C
5531 PP Bladel
Noord-Brabant, Nederland

Uiteraard kun je de producten ook via een andere vervoerder retourneren. Grotere pakketten kunnen ook door onze koerier opgehaald worden, de kosten hiervan zijn €60

Uitgesloten van retourrecht

Showroommodellen die in een fysieke winkel gekocht zijn, outlet modellen en op maat gemaakte artikelen.

Retourneren van winkelaankopen

Het is niet mogelijk om na levering je meubels te ruilen of te retourneren als alles is geleverd zoals afgesproken, bij custom meubels. Dus meubels die die gemaakt zijn naar uw persoonlijke wensen, met aanpassingen aan formaat, stofkeuze en uitvoering.